Κατασκευή Ιστοσελίδων:

Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων μας ειδικεύεται στη δημιουργία ελκυστικών και εύχρηστων προσαρμοσμένων ιστοσελίδων!

 

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με βάσηUx/Uiκαι με Mobile Friendly σχεδιασμό!

UI

Το UI (User Interface) αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν, με μια διαδικτυακή πλατφόρμα ή εφαρμογή. Προσφέρουμε ποιοτικό σχεδιασμό και βελτιστοποίηση του UI, για να δημιουργήσουμε ελκυστικές και χρήσιμες διαδικτυακές εμπειρίες, που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και την επίτευξη στόχων των πελατών μας.

UX

Το UX (User Experience) αφορά την σχεδίαση και βελτιστοποίηση της χρήσης μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής για να προσφέρει ευχάριστη, αποτελεσματική και ικανοποιητική εμπειρία στους χρήστες. Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη UX στρατηγικών, για να βελτιώσουμε την αλληλεπίδραση και την ικανοποίηση των χρηστών.

Mobile Friendly

Το mobile friendly είναι η ικανότητα μιας ιστοσελίδας να προσαρμόζεται και να λειτουργεί ομαλά σε κινητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets. Δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς τις φορητές συσκευές, ενισχύοντας την προσβασιμότητα, την εμπειρία χρήστη και την αξιοπιστία τους σε όλες τις συσκευές.

Τα προνομία των ιστοσελιδών μας:

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα ενός ιστότοπου αναφέρεται στον χρόνο που απαιτείται, για να φορτώσει πλήρως στην οθόνη του χρήστη. Είναι μια κρίσιμη μέτρηση που επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη και την αποτελεσματικότητα του ιστότοπου.

Ευχρήστος Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προνόμια που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στον ψηφιακό κόσμο, η ευχρηστία και η απλότητα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των επισκεπτών και την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης σας.

Μοναδικό Περιεχόμενο

Οι ιστότοποί μας διακρίνονται για την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και πρωτοποριακό περιεχόμενο. Η δημιουργία μας, είναι σταθερά εντυπωσιακή και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Τεχνική Υποστήριξη

Η συνεχής υποστήριξη είναι κρίσιμη για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Με τακτική συντήρηση, αναβαθμίσεις, τεχνική υποστήριξη και προσαρμογές, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια, τη βελτίωση της απόδοσης και την άριστη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

facts about web design

Ενδιαφέρον στατιστικά

0 %

των χρηστών δεν κλικάρουν ποτέ πέρα από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

0 %

των χρηστών internet στην Ελλάδα πραγματοποιούν αγορές online από το κινητό τους.

0 %

χαμηλότερο είναι το κόστος που δαπανάτε στο SEO από τις έναντι του κόστος των πληρωμένων διαφημίσεων.

0 %

των ελληνικών επιχειρήσεων έχουν website βελτιστοποιημένο για mobile.

Portfolio

E-makantasis

Κατάστημα Χρωμάτων

Arena Shop

Κατάστημα Ηλεκτρονικών ειδών

Acharnes Times

Ειδησεογραφική Ιστοσελίδα

Katsouris Tours

Ταξιδωτικό γραφείο

Aeolos Safety

Ναυτιλιακή Εταιρεία

Aeolos Safety

Ναυτιλιακή Εταιρεία

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή Ιστοσελιδών:

Ο εκτιμώμενος χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας  μπορεί να είναι από 2 έως 4 εβδομάδες για μια βασική ιστοσελίδα, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη σχεδίασης, την ενσωμάτωση περιεχομένου και προώθησης προϊόντων, καθώς και την ενσωμάτωση ασφαλών συστημάτων πληρωμών. Ωστόσο, για πιο πολύπλοκες ιστοσελίδες με εξειδικευμένες λειτουργίες και μεγάλο αριθμό προϊόντων, ο χρόνος ανάπτυξης μπορεί να είναι από 1 έως 3 μήνες. Επίσης, η συνεχής επικοινωνία και ανάδραση με τον πελάτη επηρεάζει τον συνολικό χρόνο ανάπτυξης.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να ποικίλει σημαντικά στο κόστος, ανάλογα με τις λειτουργίες και τις ανάγκες σας. Από το πιο οικονομικό πακέτο, που ξεκινά από περίπου €300, με βασικές λειτουργίες όπως σχεδιασμός ιστοσελίδας και ενσωμάτωση πολυμέσων, έως το πιο προηγμένο πακέτο, με κόστος περίπου €970, το οποίο προσφέρει προηγμένες λειτουργίες όπως πλήρη διαχείριση και συντήρηση για ένα χρόνο. Το κατάλληλο πακέτο εξαρτάται από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, με τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές που προσφέρουμε στον τιμοκατάλογο

Η διαδικασία σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας αποτελεί κρίσιμο στάδιο για τη δημιουργία ενός δυναμικού διαδικτυακού παρόντος. Κατά το σχεδιασμό, λαμβάνονται υπόψη το ύφος και το στυλ που επιθυμεί η επιχείρηση να αποπνέει, καθώς και η λειτουργικότητα που θα προσφέρει στους χρήστες. Συνδυάζονται επιτυχώς χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνες και γραφικά με τον στόχο να δημιουργηθεί μια ευχάριστη και λειτουργική εμπειρία πλοήγησης για τους επισκέπτες. Κρίσιμη είναι επίσης η συνεργασία με τον πελάτη, προκειμένου να κατανοηθούν ακριβώς οι προτιμήσεις και οι στόχοι του, επιτρέποντας στην εταιρεία σχεδιασμού να προτείνει λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του και να συμβάλλουν στην επίτευξή τους.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας απαιτεί ποικίλες προσεγγίσεις, κάθε μία με τα δικά της πλεονεκτήματα και επιλογές. Ορισμένοι προτιμούν να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες ανοικτού κώδικα, όπως το WordPress, ενώ άλλοι επιλέγουν πλατφόρμες κλειστού κώδικα ή ακόμα και προσαρμοσμένες λύσεις, γνωστές ως custom. Η επιλογή αυτή εξαρτάται από τις ανάγκες και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση. Η Mast Corporation προτιμά να αναπτύσσει ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το WordPress ή ακόμα και να κατασκευάζει εξατομικευμένο κώδικα, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια απόδοσης και κόστους, προσφέροντας έτσι την βέλτιστη λύση για κάθε πελάτη.

Η δημιουργία ενός ιστότοπου περνά μέσα από διάφορα στάδια. Αρχικά, συλλέγουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, όπως οι στόχοι της, οι υπηρεσίες που προσφέρει και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να μας αποστείλετε επίσης κείμενα που επιθυμείτε να περιληφθούν στον ιστότοπο, καθώς και φωτογραφίες για το περιεχόμενο. Στη συνέχεια, μέσω μιας διεξοδικής έρευνας, επιλέγουμε το σχεδιασμό που θα αντικατοπτρίζει καλύτερα την εταιρική σας ταυτότητα και τους στόχους σας. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των βασικών σταδίων, προχωράμε στην ανάπτυξη και τη σχεδίαση του ιστότοπου.

Φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής της ιστοσελίδας, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πρόοδο του έργου. Οποτεδήποτε θέλετε, μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί μέχρι στιγμής. Ακόμη, κατά την υλοποίηση του σχεδιασμού, προγραμματίζουμε συναντήσεις μαζί σας, κατά τις οποίες ενημερώνεστε για την πρόοδο και το αποτέλεσμα κάθε σταδίου και να συζητήσουμε οποιεσδήποτε τροποποιήσεις επιθυμείτε.

Το domain είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, που αναγράφεται στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης. Αποτελείται από ένα μοναδικό όνομα που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης ή επιχείρηση και μια κατάληξη, όπως το ".com", ".gr", ".net" κλπ.
Για την επιλογή ενός κατάλληλου domain, συνιστάται να επιλέξετε ένα όνομα που σχετίζεται άμεσα με την επιχείρησή σας και είναι εύκολο να αναγνωριστεί από τους πελάτες. Το πρόσθετο ".gr" στο τέλος του domain υποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα domain με ελληνική κατάληξη, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την τοπική παρουσία και την αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, η χρήση του ονόματος της επιχείρησής σας στο domain βοηθάει στη διατήρηση της συνοχής της εταιρικής ταυτότητας σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το επιλεγμένο domain είναι μοναδικό και δεν έχει ήδη καταχωρηθεί από άλλον.

Το hosting αναφέρεται στην υπηρεσία που παρέχει μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για την αποθήκευση των αρχείων της ιστοσελίδας σας και τη διατήρησή τους προσβάσιμα στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά, το hosting παρέχει τον απαραίτητο χώρο και τις τεχνικές υπηρεσίες για να καταστεί δυνατή η λειτουργία της ιστοσελίδας σας online. Όταν κάποιος επισκέπτης πληκτρολογεί τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, ο διακομιστής του hosting ανιχνεύει την αίτηση και παραδίδει την αντίστοιχη ιστοσελίδα στον επισκέπτη μέσω του προγράμματος περιήγησης του. Επιπλέον, το hosting παρέχει συνήθως επιπλέον υπηρεσίες όπως ασφάλεια, ταχύτητα, υποστήριξη και άλλες τεχνικές λειτουργίες που απαιτούνται για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Scroll to Top