Κατασκευή Ιστοσελίδων:

Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων μας ειδικεύεται στη δημιουργία ελκυστικών και εύχρηστων προσαρμοσμένων ιστοσελίδων!

WHAT WE DO

Δημιουργούμε ιστοσελίδες
με βάση το UX/UI

User Experience

Η εμπειρία χρήστη είναι η αίσθηση που νιώθει ο επισκέπτης όταν βρίσκεται στον ιστότοπό σας. Καθορίζει την πρώτη εντύπωση του πελάτη, από την ευκολία να βρει αυτό που ψάχνει και τον χρόνο επίσκεψης στον ιστότοπό σας. Ο σχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη (UX) διευκολύνει τους χρήστες, να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις λειτουργίες που τους αφορούν.

User Interface

Το UI είναι ένας front-end σχεδιασμός που σας βοηθά να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες, παρέχοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν μια αγοραστική απόφαση. Το UI σημαίνει User Interface (διεπαφή χρήστη), που σημαίνει ότι είναι ο τρόπος με τον οποίο οργανώνετε και παρουσιάζετε το περιεχόμενο -είτε πρόκειται για κείμενο, εικόνες στον ιστότοπό σας.

Mobile Friendly

Καθώς η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων αυξάνεται διαρκώς, είναι σημαντικό να καταστήσετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς τα κινητά τηλέφωνα. Η εργασία μας, περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι ο ιστότοπος σας είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές. Ένας ιστότοπος φιλικός προς τα κινητά, σας δίνει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

MAST CORPORATION
It's All About the Content!

Πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός βρίσκεται στο επίκεντρο των πρακτικών μας, καθώς αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την αναζωογόνηση της επωνυμίας με πρωτοποριακούς και διαφορετικούς τρόπους. Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας και τη γνώση των τάσεων του κλάδου για να δημιουργήσουμε σχέδια που είναι άκρως λειτουργικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Web Design
0%
Copywriting
0%
Digital Marketing
0%

Τα προνομία των ιστοσελιδών μας:

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα ενός ιστότοπου αναφέρεται στον χρόνο που απαιτείται, για να φορτώσει πλήρως στην οθόνη του χρήστη. Είναι μια κρίσιμη μέτρηση που επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη και την αποτελεσματικότητα του ιστότοπου.

Ευχρήστος Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προνόμια που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στον ψηφιακό κόσμο, η ευχρηστία και η απλότητα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των επισκεπτών και την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης σας.

Μοναδικό Περιεχόμενο

Οι ιστότοποί μας διακρίνονται για την απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και πρωτοποριακό περιεχόμενο. Η δημιουργία μας, είναι σταθερά συναρπαστική και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Τεχνική Υποστήριξη

Η συνεχής υποστήριξη είναι κρίσιμη για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Με τακτική συντήρηση, αναβαθμίσεις, τεχνική υποστήριξη και προσαρμογές, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια, τη βελτίωση της απόδοσης και την άριστη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Πόσο σημαντικό είναι να έχω μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Ένας δικτυακός τόπος είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία κάθε επιχείρησης. Βοηθά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αυξάνοντας την προβολή σας στο διαδίκτυο, επικοινωνώντας με τους πελάτες σας και προωθώντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης, οι απαιτήσεις του πελάτη, οι διαθέσιμοι πόροι και οι προθεσμίες παράδοσης.

Μια απλή ιστοσελίδα με λίγες σελίδες που δεν απαιτεί πολύπλοκη λειτουργικότητα και σχεδιασμό μπορεί να δημιουργηθεί σε λίγες ημέρες, ενώ μια πιο περίπλοκη ιστοσελίδα με πολλές σελίδες και πολύπλοκες λειτουργίες μπορεί να απαιτήσει μήνες για να ολοκληρωθεί.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας;

Η τιμή για τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με ένα ευρύ φάσμα παραγόντων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων, η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, ο αριθμός των σελίδων και η προσθήκη λειτουργιών όπως ειδοποιήσεις, φόρμες επικοινωνίας, κατάλογοι προϊόντων, διαχείριση περιεχομένου κ.λπ. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε από μερικές εκατοντάδες ευρώ έως χιλιάδες ευρώ για έναν ιστότοπο ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες σας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τιμοκατάλογο μας  

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον δημιουργό της ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό του ιστότοπου 24 ώρες το 24ωρο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού. Υπάρχει μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας διαθέσιμη από το λογαριασμό σας, η οποία θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε με την ομάδα.

Θέλετε μια Επαγγελματική Ιστοσελίδα;