Κατασκευή E-shop:

Εξασφαλίστε την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας, αναδεικνύοντας τα προνόμια της επιχείρησής σας μέσω ενός λειτουργικού και ελκυστικού ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Τα οφέλη ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος:

1. Αύξηση της επισκεψιμότητας:

Όταν ο ιστότοπός σας είναι βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης, είναι πιο πιθανό να εμφανιστείτε υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων και έτσι, να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.

2. Ευκολία αναζήτησης προϊόντων:

Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν προϊόντα πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα και κατηγορίες. Αυτό τους διευκολύνει να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγορές μέσα σε λίγα λεπτά.

3. Προσβασιμότητα:

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι προσβάσιμα διαρκώς, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους από το σπίτι, το γραφείο ή το κινητό τους τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους και να περιηγηθούν στα προϊόντα όποτε επιθυμούν.

4. Μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων:

Τα e-shop παρέχουν μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα, καθώς διαθέτουν μεγαλύτερο απόθεμα χωρίς τους περιορισμούς του φυσικού χώρου.

5. Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας:

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα εξοικονομούν επίσης χρόνο και ενέργεια, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται φυσικά καταστήματα ή να περιμένουν σε ουρές.

6. Ανάλυση σταστιστικών:

Με τη βοήθεια αναλυτικών εργαλείων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και να εντοπίζουν τυχόν προβλήματα ή προτιμήσεις των πελατών, προσφέροντας έτσι μια στοχευμένη προσέγγιση με βάση τα δεδομένα για τη βελτίωση της εμπειρίας τους.

facts about web design

Ενδιαφέρον στατιστικά

0 %

των χρηστών δεν κλικάρουν ποτέ πέρα από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

0 %

των χρηστών internet στην Ελλάδα πραγματοποιούν αγορές online από το κινητό τους.

0 %

χαμηλότερο είναι το κόστος που δαπανάτε στο SEO από τις έναντι του κόστος των πληρωμένων διαφημίσεων.

0 %

των ελληνικών επιχειρήσεων έχουν website βελτιστοποιημένο για mobile.

Δείγματα Εργασιών:

E-makantasis

Κατάστημα Χρωμάτων

Arena Shop

Κατάστημα Ηλεκτρονικών ειδών

Aeolos Safety

Ναυτιλιακή Εταιρεία

Συχνές ερωτήσεις για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα:

Η διάρκεια κατασκευής ενός e-shop μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις απαιτήσεις και την πολυπλοκότητα του έργου. Παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο περιλαμβάνουν τον αριθμό των προϊόντων, τις λειτουργίες που απαιτούνται όπως πληρωμές, διαχείριση αποθεμάτων κλπ., τον σχεδιασμό και την προσαρμογή του θέματος, καθώς και άλλες εξατομικευμένες απαιτήσεις. Η κατασκευή ενός e-shop, εκτιμούμε ότι μπορεί να διαρκέσει από 20 έως και 60 μέρες, ανάλογα με το εύρος του έργου και τις προδιαγραφές του.

Ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το κόστος είναι ο αριθμός των προϊόντων που επιθυμεί να προβάλει η επιχείρηση. Η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και των λειτουργιών, ο τύπος του e-shop (π.χ. custom-made ή χρήση πλατφορμών όπως το WooCommerce, Shopify κλπ.), καθώς και επιπλέον υπηρεσίες όπως η προώθηση και η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης μπορούν επίσης να επηρεάσουν το κόστος. Γενικά, η κατασκευή ενός e-shop μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες έως και χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές της επιχείρησης.

Η διαδικασία κατασκευής ενός e-shop ξεκινά με την ανάλυση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών της κάθε επιχείρησης. Έπειτα, συλλέγονται τα αρχεία που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τις πληροφορίες των προϊόντων που θα διατίθενται στο e-shop. Ακολούθως, γίνεται έλεγχος της διαθεσιμότητας του domain και επιλογή κατάλληλου χώρου φιλοξενίας. Μετά από αυτό, γίνεται ανάλυση και έλεγχος των αρχείων για την επιβεβαίωση της σωστής δομής τους.
Στη συνέχεια, γίνεται η ενσωμάτωση των μεταφορικών και των διαδικασιών πληρωμής, καθώς και η σύνδεση με τράπεζες για τη διασφάλιση ασφαλών συναλλαγών. Τέλος, πραγματοποιούνται δοκιμές λειτουργίας για να επιβεβαιωθεί η ομαλή λειτουργία του e-shop πριν την τελική παραδοχή στον πελάτη.

Η διαφορά μεταξύ ενός e-shop βασικής και προηγμένης λειτουργικότητας είναι σημαντική και καθορίζει την εμπειρία των χρηστών καθώς και τις δυνατότητες των ιδιοκτητών του καταστήματος. Ένα e-shop βασικής λειτουργικότητας προσφέρει τις απαραίτητες λειτουργίες για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, όπως αναζήτηση και περιήγηση προϊόντων, προσθήκη στο καλάθι και διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Από την άλλη πλευρά, ένα e-shop προηγμένης λειτουργικότητας διαθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών και τη διαχείριση του καταστήματος. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν προχωρημένα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, εξελιγμένες επιλογές πληρωμής και αποστολής, ενσωμάτωση με διάφορες πλατφόρμες πληρωμών και εργαλεία παρακολούθησης της απόδοσης του καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, ένα e-shop προηγμένης λειτουργικότητας προσφέρει μια πιο εξειδικευμένη και προηγμένη εμπειρία τόσο στους χρήστες όσο και στους ιδιοκτήτες του.

Στο e-shop σας, είναι σημαντικό να προσφέρετε ποικιλία επιλογών πληρωμής προκειμένου να προσφέρετε ευελιξία στους πελάτες σας και να ενθαρρύνετε τις αγορές. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την πληρωμή με πιστωτικές κάρτες (όπως Visa, Mastercard, American Express), τραπεζικές μεταφορές, ηλεκτρονικά πορτοφόλια (όπως PayPal, Skrill), καθώς και άλλες εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής όπως αντικαταβολή ή πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις πληρωμών και τεχνική υποστήριξη για ασφαλείς συναλλαγές στο e-shop.

Scroll to Top